.

.

TOTS 21


Els participants en la recerca dels tions a Constantí. Foto: Cedida

Un total de 50  famílies i prop d’un centenar d’infants han participat aquest diumenge 3 de desembre de l’activitat Constanti-ó!!, una de les propostes que iniciava la programació nadalenca d’aquest any a Constantí. L’activitat repetia després de la gran acollida que ha tingut en les edicions anteriors, i una vegada més la proposta superat totes les expectatives assolint el rècord de participants.

La iniciativa ha tornat a ser un èxit. Foto: Cedida

Un any més, totes les famílies participants es van donar cita al punt de sortida, a la Plaça de l’Hospital, davant de la Biblioteca. Des d’allà van iniciar l’aventura d’anar a buscar els tions que es trobaven distribuïts per diversos racons del terme municipal. Segons els organitzadors, els tions viuen molt a prop de Constantí, en un lloc secret, però deixen pistes estranyes que sols poden ser vistes per gent amb mirada clara.

Les famílies buscant els tions. Foto: Cedida

L’activitat ha comptat amb la col·laboració d’un grup d’alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’Institut de Constantí, que han fet d’exploradors i de guies dels 50 grups familiars participants per tal de trobar els respectius tions, que ara ja descansen a cadascuna de les cases on passaran aquestes festes. També va col·laborar amb aquesta activitat l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Constantí (AVPCC).

Un dels tions repartits pel municipi. Foto: Cedida

D’altra banda, des de la setmana passada i durant totes les festes de Nadal, Constantí s’ha omplert de tions que s’han distribuït estratègicament pels diferents carrers i places del poble, en una activitat que repeteix a la programació nadalenca d’aquest any.