.

.

TOTS 21

Imatge de la concentració d’aquest vespre. Foto: Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública

Prop d’un centenar de persones han assistit aquest vespre a la concentració, que ha tallat el pas pel carrer Josep Floresví i Garreta durant poc més d’una hora, convocada per diverses plataformes i entitats veïnals al costat de les portes del CAP Jaume I de Tarragona. El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública, juntament amb les AV Verge del Carme, AV Tarragona Centre, AV del Port, AV del Serrallo, Moviment Veïnal Pere Martell, Federació Segle XXI, FAVT i Sanitàries en Lluita volen denunciar amb la mobilització les mancances en el funcionament del centre d’atenció primària que dona servei la part baixa i i espais de la zona centre de Tarragona.

Els convocants reclamen als responsables polítics de Salut l’optimització dels recursos humans i materials, així com les mesures adients que permetin el ple funcionament del CAP. Concretament “exigim una atenció sanitària presencial per tota la població, la dotació necessària de personal sanitari i administratiu, l’increment de línies telefòniques, el seguiment adient de les malalties cròniques, l’habilitació d’espais per l’atenció segura de la Covid-19 i l’obertura de les urgències les 24 hores al CAP”.

L’acte d’avui (que té previst repetir-se l’últim dimarts de cada mes) ha comptat amb la participació de diversos regidors i portaveus municipals de l’Ajuntament de Tarragona.

Redacció