.

El projecte de rehabilitació del Castell ha permès dotar l'edifici de totes les garanties estructurals

El projecte de rehabilitació del Castell ha permès dotar l’edifici de totes les garanties estructurals

Un total de 8.789 persones han visitat el Castell de Vila-seca, durant les jornades de portes obertes que han tingut lloc durant 10 dies, des del 23 de febrer fins al 4 de març. Procedents de Vila-seca i d’altres poblacions veïnes, els visitants han gaudit de diversos espais i sales del Castell, totes rehabilitades, des d’on s’han pogut visionar diversos audiovisuals sobre la Vila-seca d’avui, la seva història i els projectes de futur. D’entre aquests vídeos destaquen els relacionats amb la propera restauració del Celler Noucentista i el Pla Director de l’Estadi Municipal.

Cal recordar que el 22 d’octubre de 2005, el ple de l’Ajuntament de Vila-seca aprovava l’adquisició del Castell i del solar adjacent. Situat al nord de l’actual nucli urbà de Vila-seca, a tocar del Celler Noucentista, el seu accés és immillorable i la seva silueta destaca per sobre del frondós pinar que l’envolta.

El projecte de rehabilitació del Castell ha permès dotar l’edifici de totes les garanties estructurals, convertint-se en un equipament de caràcter municipal i polivalent.