.

Uns usuaris del tren de rodalies RT1 entre Reus i Tarragona

Uns usuaris del tren de rodalies RT1 entre Reus i Tarragona. Foto ACN

Uns 17.200 viatgers han fet ús del nou servei de trens rodalies al Camp de Tarragona des que va entrar en funcionament el passat 20 de març. De les dues línies operatives, la que ha registrat més usuaris ha estat la RT2 entre Cambrils i l’Arboç, que ha obtingut 10.700 viatgers durant aquest primer mes de posada en marxa del servei. Pel que fa a l’altra línia, la RT1, entre Tarragona i Reus, s’han registrat un total de 6.500 clients.

Les noves rodalies territorials han permès enllaçar Reus i Tarragona amb vuit noves freqüències diàries de dilluns a divendres -RT1- i dos més que són trens regionals i arriben fins a Barcelona. Aquests nous serveis han sumat durant aquest primer mes un total de 6.500 viatgers de rodalia.

Per la seva banda, el nou servei ferroviari entre l’Arboç i Cambrils (RT2), amb cinc serveis per sentit, ha acumulat 10.700 usuaris des del 20 de març. La RT2 genera un nou eix de comunicació entre el Baix Penedès, Tarragona i la Costa Daurada, fins ara inexistent, i que ha possibilitat millorar la connexió de les rodalies de Tarragona amb les de Barcelona.

/* JS para menú plegable móvil Divi */