.

Imatge de la sessió inaugural

Imatge de la sessió inaugural

El Col·legi de Graduats Socials de Tarragona torna a celebrar una nova edició de les seves Jornades Debat de Dret del Treball i de la Seguretat Social. Sota el títol ‘Unes relacions laborals per al futur’, la d’enguany serà la vint-i-quatrena edició d’aquesta activitat formativa que any rere any, aconsegueix reunir magistrats, catedràtics i experts en els diversos temes que tractem.

Així doncs, uns ponents de primer ordre ens parlaran de qüestions relacionades amb les relacions laborals encobertes, les novetats fiscals amb incidència al 2019 i futures reformes fiscals en projecte o l’actualització jurisprudencial en matèria de prestacions de la Seguretat Social, entre d’altres temes.

A més, les Jornades del nostre Col·legi tornaran a incloure, una taula de debat que en aquesta edició, parlarà de fenòmens interempresarials, com la subrogació o les subcontractacions. Aquesta taula de debat, de gran èxit entre els participants, és una novetat que vàrem engegar fa tres edicions i que reflexa la voluntat d’aquest Col·legi d’avançar i de renovar-se en tot allò que li sigui possible.

Les Jornades Debat del Col·legi de Graduats Socials de Tarragona són el millor reflex de l’aposta que fem per la formació i el reciclatge formatiu dels nostres col·legiats i dels graduats socials en general. Seguim defensant la necessitat d’actualització dels despatxos professionals per tal de poder oferir un servei de qualitat a aquelles persones que venen a nosaltres buscant assessorament. I és per això que any rere any, mantenim la celebració d’aquesta activitat de referència per als graduats socials.

Les Jornades no serien possible sense l’esforç i complicitat de moltes persones, com els assistents, les entitats col·laboradores, els ponents i com no, la directora tècnica d’aquestes Jornades, l’Excma. Sra. Rosa M. Virolés Piñol, Magistrada de la Sala IV del Tribunal Suprem, que cada any s’esforça per oferir-nos un programa de màxima actualitat i interès per a tots aquells que exercim aquesta professió. En nom meu i de la Junta de Govern, gràcies a tots i totes per fer possible aquesta nova edició de les Jornades Debat de Dret del Treball i de la Seguretat Social.