TOTS 21

Un any més ha tingut lloc avui Dilluns de Pasqua, el tradicional Aplec a l’Ermita de Fàtima de Creixell. Com és tradicional, al migdia s’ha fet la Missa a l’Ermita. Seguidament hi ha hagut el Dinar de Germanor amb una paella gegant. Al dinar hi han participat un total de 130 persones. De la venda de tickets s’han recaptat un total de 1.024 €.

La regidora de Festes de l’ajuntament de Creixell Pili Romero Gracia ha lliurat aquests diners a Mossén Joan Brulles, rector de la Parròquia de Sant Jaume de Creixell. Mossén Brulles ha dit que aquests diners es destinaràn a la Fundació Campanar de Jujol, per anar pagant les obres de reconstrucció del Campanar modernista de Jujol.

La regidora de festes ha agraït a tothom la seva assistència i especialment als voluntaris cuiners de la paella ella seva feina desinteressada. També ha agrait al pastisser jubilat Albert Mir la realització d’una Mona gegant de xocolata que s’ha repartit entre els assistents.

A l’acte hi ha assistit els regidors de l’ajuntament Pedro Martinez Guindos i Maria Juncal Santos, a banda de nombrosos creixellencs i creixellenques i també gent de fora vila. entre ells un nombròs grup de ciutadans alemanys residents al territori.