.

Imatge del recinte, atapeït de públic. Foto: Cedida

Música, restauració, atraccions, pista de gel, artesania, comerç local, cellers, tastos, trenet de Nadal, festa de l’oli, tallers infantils, cultura popular, espectacles, trobada de clàssics… És ben bé que a la Fira de Nadal del Morell “no li falta detall per esdevenir una de les millors fires que es fan per aquestes dates al nostre territori”, exposa l’alcalde del municipi, Eloi Calbet.

Un esdeveniment que impulsa la regidoria de Promoció econòmica de l’Ajuntament del Morell, amb el suport de l’Associació de comerciants i professionals del Morell, i que ha registrat xifres rècord, amb una afluència de públic d’unes 12.000 persones.

“La meteorologia sempre ens fa una mica la guitza, i en aquest cas el vent va fer acte de presència dissabte al matí”, explica la regidora de l’àrea, Mònica Casas, “però la resta del cap de setmana va ser increïble, amb persones vingudes d’arreu, des de Sabadell, Lleida o, fins i tot, València”.

Així mateix, destaca la satisfacció de tots els agents implicats en l’esdeveniment, “des de restauradors a comerciants del nostre poble, passant pels cellers i els artesans… Creiem que tothom en fa un molt bon balanç”, conclou. I la novetat de sortejar els arbres de Nadal naturals també ha agradat força, amb més de 200 persones apuntades per 12 arbres.

Els cocnerts han amenitzat la Fira de Nadal del Morell. Foto: Cedida

I també han estat un èxit les activitats solidàries per La Marató de TV3, que enguany es dedica a la salut sexual i reproductiva, en què es van recaptar uns 3.000 euros, entre l’esmorzar de la Festa de l’oli i una xocolatada.

La programació nadalenca del Morell continua ara amb la resta d’actes tradicionals d’aquestes festes i s’allarga fins al 5 de gener. Les pròximes cites seran diumenge 17 de desembre amb el concert per La Marató de TV3 que organitza l’Escola Municipal de Música El Morell amb l’Associació Voluntariat Social El Morell, i El Trencanous, que organitza l’activitat de dansa de l’AMPA Ventura Gassol.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */