.

.

TOTS 21


A través de l’app, els comerços i professionals podran oferir els seus productes i serveis. Foto: Ajuntament del Morell

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Morell i l’Associació de Comerciants i Professionals del municipi treballen conjuntament en diverses línies de treball per mirar de pal·liar els efectes de la crisi del coronavirus. “Es tracta d’un sector que s’ha vist molt afectat per l’emergència sanitària”, indica la regidora, Mònica Casas, “i estem determinats a fer-los costat perquè es puguin recuperar com més aviat millor”.

Fruit d’una trobada realitzada la setmana passada, consistori i entitat van acordar posar a disposició de tots els comerciants i empresaris morellencs la possibilitat de participar, de forma gratuïta, a l’app mòbil “Del mercat a casa”, que ofereix l’opció de comprar des de casa als establiments del municipi. Es tracta d’una aplicació de comerç de proximitat des de la qual la ciutadania podrà adquirir els productes i serveis que necessiti sense moure’s del seu domicili.

En cas que algun comerciant o professional del Morell vulgui adherir-se a la iniciativa, pot consultar tota la informació a la pàgina web de l’Ajuntament, www.elmorell.cat. I per saber qui forma part de l’Associació de Comerciants i Professionals del Morell, consulteu-ho aquí: https://issuu.com/ajuntamentdelmorell/docs/guia_comerciants_web.