.

Els protagonistes de 'Projecte Mut'

Els protagonistes de 'Projecte Mut'

Els eivissencs Projecte Mut continuen amb la promoció del seu tercer treball discogràfic ‘Col·lecció de Satèl·lits’ després de la bona acollida que està tenint el disc i de la presentació del disc a la Sala Bikini de Barcelona al novembre. La formació balear actuarà, enmig de la seva gira catalana, a la sala El Cau de Tarragona, el dissabte 18 de gener.

La seva carta de presentació, ‘No t’estim’, és una cançó seriosament divertida i fresca amb una lletra enginyosa que s’allunya dels tòpics i es converteix en una declaració de desamor en tota regla. És un disc fet de manera molt natural e instintiva, amb un component pop extra que la banda ha palpat des dels seus inicis i que ara han mostrat sense complexes i de manera inconscient.

El passat 15 de desembre van participar amb la seva música a La Marató de TV3 amb el seu No T’estim. El tema L’Hort ha estat un dels cinc finalistes del certamen Terra i Cultura, que organitzen el Celler Vall Llach i el de Can Roca. A més, Serra i Barbé, acaben de col·laborar en dos projectes musicals que tot just veuen la llum: David Serra, participa al nou disc d’en Cris Juanico ‘Un món de nadales’ al tema ‘El desembre congelat’. Joan Barbé, col·labora com a músic tot terreny i productor al nou disc d’Isidor Marí, ‘Serà molt fort’, on versionen 14 cançons de Bob Dylan en català.

La promoció del disc de Projecte Mut no s’atura i els podrem veure els propers mesos per Catalunya, i a Andorra, on ja van presentar fa mesos l’anterior treball. Els concerts seran en format trio acústic.

/* JS para menú plegable móvil Divi */