.

.

TOTS 21


Imatge de l'estació de l'AVE del Camp de Tarragona

El Patronat Municipal de Turisme i Renfe col·laboren en la promoció dels productes de la zona amb la campanya ‘El tren dels calçots’ que engega demà mateix i s’allargarà tots els caps de setmana fins al 9 de març, on s’oferiran preus especials en els serveis d’AVE-llarga distància per als viatgers que es desplacin des de Saragossa, Madrid, Alacant, València i Castelló, fins a Tarragona.

Renfe oferirà 5.800 places promocionals, amb les que es podrà viatjar des de 37,20€ de Madrid a Camp de Tarragona o de Saragossa des de 18,25€ i de València a Tarragona des de 15,60€.

A més, els viatgers que desitgin gaudir d’aquesta experiència gastronòmica comptaran amb descomptes en restaurants i hotels associats a aquesta iniciativa. Així mateix, els passatgers de “El tren dels calçots” tindran inclosos, en la reserva del seu hotel, els desplaçaments (anada i tornada) des de l’estació del Camp de Tarragona als hotels. A més, gaudiran d’un servei especial de trasllats des dels hotels als restaurants de la zona, havent de formalitzar les seves reserves i el pagament en el mateix hotel de destí.

Amb aquesta campanya, el Patronat Municipal de Turisme i Renfe pretenen donar a conèixer un producte propi de la zona com és el “calçot” a altres llocs de l’estat espanyol que compten amb molt bones conexions en tren fins a Tarragona.

Per als desplaçaments al Camp de Tarragona, els viatgers de Saragossa i Madrid compten cada dia amb 10 serveis AVE, mentre que 7 serveis Euromed connecten diàriament València o Castelló amb Tarragona.