.

El gerent d'Aquopolis Costa Daurada, Josep M. Claver, i l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, durant la signatura del conveni.

El gerent d'Aquopolis Costa Daurada, Josep M. Claver, i l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, durant la signatura del conveni.

L’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, i el gerent del parc aquàtic Aquopolis Costa Daurada, Josep M. Claver, han signat avui al matí el nou conveni de col·laboració adreçat als ciutadans i entitats del municipi. Aquest tradicional conveni comporta que tots els veïns de Vila-seca que formin part de qualsevol de les entitats, associacions i clubs, tant socials, culturals com esportius del municipi, gaudeixin d’unes millors condicions econòmiques en el moment d’accedir a les instal·lacions del parc aquàtic de la Pineda.

Els preus de les entrades són de 20,96 euros per als adults i persones amb una alçada superior als 1,40 metres, i de 14,95 euros per als jubilats i els nens d’entre 0,90 i 1,40 metres, obtenint així una rebaixa molt important sobre el preu oficial.

Per a l’espectacle nocturn de natació sincronitzada amb dofins, Nocturnia, Aquopolis facilita les entrades d’adults a un preu de 10 euros i per als infantils i sèniors a 7,50 euros.

Els membres d’aquestes entitats ja poden demanar les entrades a l’Ajuntament i a les Oficines del Patronat Municipal de Turisme. Aquestes entrades hauran de portar el segell de l’entitat corresponent i s’haurà d’abonar l’import a les taquilles de l’Aquopolis.