.

Vehicle dels Mossos que ha traslladat l'acusat de l'homicidi d'una dona a Salou, sortint de l'Audiència de Tarragona.

Vehicle dels Mossos que ha traslladat l’acusat de l’homicidi d’una dona a Salou, sortint de l’Audiència de Tarragona.

El jutjat d’instrucció número 4 de Tarragona ha decretat aquest divendres presó provisional comunicada i sense fiança per a l’home brasiler de 34 anys acusat de matar una noia de 28 anys en un pis de Salou. L’individu està acusat d’homicidi i s’ha acollit al seu dret de no declarar, segons ha informat el TSJC. L’home tampoc va prestar declaració en seu policial després de ser detingut pels Mossos.

L’autòpsia practicada al cos de la jove, que segons algunes fonts seria una prostituta de Lleida, va determinar que havia mort asfixiada. Segons fonts properes a la investigació, el desenllaç s’hauria produït en el marc d’un joc sexual extrem. El cadàver el van localitzar despullat i amb les mans lligades a l’esquena amb una peça de roba, després que l’home acudís a la comissaria dels Mossos per denunciar que la noia amb qui havia passat la nit havia mort. Aquest divendres també han prestat declaració com a testimonis la dona de l’home, que es trobava a França, i la propietària del pis, que estava llogat. Els fets van tenir lloc dimarts quan l’arrestat es va presentar poc abans de les sis de la tarda a la comissaria dels Mossos per informar que a casa seva hi havia una dona morta.

L’home va manifestar que havia conegut la noia la nit anterior, que haurien estat de festa tota la nit i consumint cocaïna, i que després van estar practicant sexe. Quan els agents van arribar al domicili van trobar el cos sense vida de la noia en un matalàs, despullada i amb les mans lligades a l’esquena amb una peça de roba. Els resultats de l’autòpsia han confirmat que va morir asfixiada i els Mossos li van atribuir l’homicidi. El succés es va produir en un primer pis del número 15 del carrer Montblanc de Salou.