.

Portada del llibre Vicente Scaramuzza La vigencia de una escuela pianística'

Portada del llibre Vicente Scaramuzza La vigencia de una escuela pianística'

La Sala Xavier Gols de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona acollirà el proper 3 de febrer, a les 19 h, la presentació del llibre ‘Vicente Scaramuzza. La vigencia de una escuela pianística’, del pianista i pedagog Sebastián Colombo.

Aquest llibre analitza el seu mètode d’ensenyament, així com els secrets d’una tècnica instrumental de provada eficàcia. El llegat del pianista i pedagog Vicente Scaramuzza segueix en vigor, gràcies a artistes i a educadors fidels que transmeten la seva escola a les noves generacions. Es tracta d’una lectura especialment recomanada per a pianistes, professors i estudiants, però, també, per a totes aquelles persones que desitgin endinsar-se en el món d’aquest reconegut pedagog.

Aquesta iniciativa, que és d’entrada lliure, esdevé una gran oportunitat per poder conèixer i ampliar la cultura musical. L’obra que clourà el cicle de presentacions de llibres és “El miedo escénico. Orígenes, causas y recursos para afrontarlo con éxito”, d’Anna Cester. Aquesta publicació ofereix al lector coneixements i habilitats per actuar o parlar en públic, ens mostra les causes i factors desencadenants de la por escènica, i presenta els recursos per afrontar-la amb èxit.

Vicente Scaramuzza (1885 – 1968)

Va ser un pianista, compositor i mestre italià establert a l’Argentina, responsable de la formació d’algunes de las màximes figures de l’escena internacional: Martha Argerich, Bruno Leonardo Gelber, Enrique Barenboim (pare i professor de Daniel Barenboim), etc.

/* JS para menú plegable móvil Divi */