.

La soprano Elena Copons i el pianista David Malet. Foto: Cedida

El proper divendres 15 de març a les 8 del vespre, l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca acollirà un concert a càrrec de la soprano Elena Copons i el pianista David Malet.

Set cants” és el títol del nou cicle de cançons que Miquel Oliu ha compost sobre poemes d’Antoni Clapés per encàrrec de l’Associació Joan Manén. En la difusió del patrimoni musical català, l’Associació aposta per la programació de música de compositors contemporanis i obres de nova creació connectades amb l’obra de compositors destacats del passat.

D’aquesta manera, el concert comptarà amb quatre cicles de cançons, inspirats en poemes de Clapés, Gabriel Ferrater i Josep Carner, de tres compositors actuals rellevants com són Miquel Oliu, Josep Maria Guix i Joan Magrané. Ells mateixos van triar els compositors catalans del passat que volien rememorar i aquests seran Mompou, Morera i Serra. Així doncs, present i passat es donen la mà i els mateixos compositors podran comentar-ho durant el concert.

Les entrades tenen un cost de 15 euros i es poden adquirir al web https://entrades.vila-seca.cat i al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert.