.

Un moment de la reunió

Un moment de la reunió

La regidora de turisme de Creixell, Silvia Farrero, en la seva qualitat de presidenta del Consorci Turístic del Baix Gaià, s’ha reunit aquest matí amb Martí Carnicer, president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona-Costa Daurada. A la reunió hi han assistit també Pere Virgili com a president del Consell Comarcal del Tarragonès, Antonio López, alcalde del Catllar; Octavi Bono, gerent del PTDT-Costa Daurada, i la secretària del Consorci Turístic del Baix Gaià, Cristina Calull.

A la reunió s’ha tractat com a eix central l’establiment de les linies de col·laboració conjunta entre el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i els municipis que conformen el Consorci Turístic del Baix Gaià pel que fa a la promoció turística i desenvolupament econòmic del territori del Baix Gaià, dins de la marca Costa Daurada.

En el darrer mandant, la relació no va ser precisament fluïda per quant des del consistori es considerava que la Diputació no estava apostant pel turisme del Baix Gaià i de Creixell.