.

La Guàrdia Urbana de Reus i els Mossos d’Esquadra investiguen l’autoria de dos incendis presumtament provocats ocorreguts al terme de Reus, un d’ells amb risc per a una família amb cinc menors d’edat, informa Diari de Tarragona.

La matinada de dissabte passat, una trucada al telèfon d’emergències 112 avisava de l’avistament d’una columna de fum i de possibles flames en una finca situada al Camí de la Bugaderia, en sentit Vila-seca, prop de l’autovia de Bellissens.

Els Bombers van enviar quatre dotacions, que van estar acompanyades de patrulles de la Guàrdia Urbana de Reus, Mossos i ambulàncies.

El foc, detectat prop de les tres de la matinada, va cremar completament una furgoneta i parcialment un habitatge de dues plantes. Al seu interior s’hi trobaven un home i cinc menors d’edat. Cap d’ells va resultar ferit, a part de lleus intoxicacions. La família va comunicar a la policia que passaria la nit en un altre lloc.

Les causes de l’incendi d’aquesta construcció de pedra i de la furgoneta són altament sospitoses, destaca el digital. A més a més, una hora abans de l’alerta del sinistre, un altre incendi intencionat es declarava al Camí de la Pedra Estela. En aquest cas, la finca estava deshabitada. Les flames van arrasar una masia i l’interior d’una nau, que guardava tres cotxes.

Aquesta segona masia havia estat víctima de nombrosos robatoris. Els Mossos consideran que ambdós incendis podrien tenir relació. Els possibles autors dels sinistres conduirien un cotxe esportiu.