.

Primera derrota al Serrallo de l’Ibersol CBT justament en l’encontre en el qual estava en joc el liderat contra el Vive El Masnou Bàsquet (82-86).

El partit va començar amb uns dos primers minuts on els dos equips semblava que s’estaven estudiant. Cap dels dos conjunts que es diputaven el liderat del Grup C-A de la lliga EBA, volia agafar la iniciativa. Va ser l’equip local que després d’aquest primers instants, va agafar el timó del partit. Principalment gràcies a un Mihaljo Zovnar que es va posar l’equip a l’esquena, aconseguint 8 punts en aquest primer període. Això va permetre al IBERSOL CBT agafar la primera diferència important del partit, 18-8.

Amb les primeres rotacions de jugadors realitzades per Berni, va permetre que el conjunt del Maresme recuperes distància al marcador, arribant-se al final del deu primers minuts amb 22-17 al electrònic.

Durant l’inici del segon període van ser els minuts de Joan Sorolla. El jugador júnior del club, va aconseguir durant aquest primers minuts 6 punts, que van permetre que la diferència al electrònic es tornés a situar per damunt del deu punts, 30-19. L’IBERSOL CBT, es trobava còmode dins de la pista.

Semblava que la diferència podia inclòs incrementar-se, però va ser tot el contrari. El conjunt visitant es va recuperar gràcies al tir exterior, obligant a Berni a demanar el seu primer temps mort del partit.

Després d’aquest semblava que l’equip es recuperava, però va ser un miratge. El conjunt visitant poc a poc va anar retallant diferències al electrònic, i un triple de Ferran Valle al darrer segon del quart va capgirar el marcador, 44-45.

Un triple de Pape i un cistella de David Fernández, obrien el tercer quart. L’IBERSOL CBT tornava a agafar el control del partit, però l’equip malgrat les accions individuals de Zvonar i Tugores no acabava de trobar-se dins del partit. No aconseguia el ritme de partit que Berni volia. La igualtat va tornar al electrònic. Berni amb les rotacions de jugadors, intentava trobar el cinc ideal. Això ho va aprofitar el conjunt visitant, que gràcies a l’encert en el tir exterior de Valle, i a l’encert en els tirs lliures, aconseguia arribar al final del tercer quart amb una petita renda, 60-67.

El partit s’havia complicat. A més en els darrers instants del tercer quart Pape havia comés la seva quarta personal, condicionant les rotacions. Una cistella de Dani Fernández i una recuperació del seu germà David que va acabar amb cistells de Zvonar, va posar el marcador en 66-70. El Serrallo començava a creure amb la remuntada. Un triple de David Mesa va tornar a posar a l’equip per davant, 72-70, però va ser contestats per dos triples seguits del conjunt visitant, que obligava a Berni a demanar temps mort, per intentar redreçar la situació.

El partit entrava en els darrers cinc minuts. Masnou anotava més fàcilment. Però l’IBERSOL CBT va tirar de coratge per intentar remuntar el partit. Un triple de David Fernández va posar el 77-78 al marcador. Masnou seguia a la seva, aconseguint cistelles més fàcils. A 1’43” pel final, amb 79-84 al marcador, Berni va demanar el seu darrer temps mort. Va intentar a la desesperada salvar el partit, però tots els esforços no van servir. Al final el conjunt del maresme, va aconseguir endur-se la victòria per 82 a 86.