.

Foto de l'acte de lliurament de les  V Ajudes Socials Silvia Cuesta de PortSolidari

Foto de l’acte de lliurament de les V Ajudes Socials Silvia Cuesta de PortSolidari

Avui s’ha realitzat l’acte de lliurament de les V Ajudes Socials Silvia Cuesta de PortSolidari, grup solidari dels treballadors i treballadores del Port de Tarragona, a la sala de conferències de l’Autoritat Portuària de Tarragona.

Els projectes i entitats que han rebut les ajudes són el Casal d’estiu de l’AMPA de l’Escola Solc, que ha presentat un projecte que ha de materialitzar un casal d’estiu en el qual es realitzaran diverses activitats (excursions a la platja, a la piscina i a la natura, jocs, diversió…) durant un horari ampli i amb serveis com el de menjador.

El Casal d’adolescents adaptat de l’Associació ASPERGER_TEA del Camp de Tarragona; aquest projecte té la voluntat de desenvolupar un casal d’estiu per a adolescents amb Asperger o TEA amb l’objectiu de potenciar els vincles i relacions socials entre els participants. D’aquesta forma es vol afavorir l’autonomia, el creixement i desenvolupament personal a partir de noves vivències i experiències.

I el Banc de productes de suport per a persones afectades d’ELA de la Fundació Miquel Valls. L’objectiu del projecte és adquirir nous productes per afegir-los al banc de productes existents i posar-los a disposició de tots els afectats d’ELA. Entre els productes que es proposa comprar hi ha dues grues per facilitar la mobilitat dels afectats, dos arnesos per facilitar la maniobra d’elevació i un respatller anatòmic.

En aquesta V edició s’han escollit tres propostes d’un total de 14 projectes presentats. Aquesta convocatòria consta de tres ajudes econòmiques a projectes apadrinats i votats pels treballadors i treballadores, en actiu o jubilats, de l’Autoritat Portuària de Tarragona. Les propostes presentades tenen com a objectiu contribuir al desenvolupament social i oferir suport a col•lectius desfavorits.

El lliurament de les ajudes ha anat a càrrec del president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, la Junta de Port Solidari i familiars de Sílvia Cuesta.

PortSolidari és la Comissió Social de treballadors i treballadores de l’Autoritat     Portuària de Tarragona, constituïda per donar suport a projectes i activitats solidàries. Entre aquestes accions destaca la Convocatòria d’Ajudes Socials Silvia Cuesta que enguany arriba a la seva V edició.

 

Les Ajudes a Projectes Socials de PortSolidari prenen el nom de Silvia Cuesta com a homenatge a la directora d’Organització i Recursos Humans del Port de Tarragona, que va ser una de les persones impulsores del projecte PortSolidari.