.

Grans i petits podran gaudir de totes les activitats i shows nadalencs a partir del 19 de novembre. Cedida.

Grans i petits podran gaudir de totes les activitats i shows nadalencs a partir del 19 de novembre. Cedida.

La màgia del Nadal torna un any més a PortAventura World per celebrar una de les experiències més especials en companyia de la família. Des del 19 de novembre, el parc temàtic oferirà més de 50 espectacles i xous diaris, amb més de 12 hores de ritme i emoció que impregnaran tots els escenaris i racons del parc. La temporada es clausurarà el 8 de gener després de celebrar la famosa Cavalcada dels Reis Mags, un espectacle pirotècnic en què els Emissaris Reials desembarquen a PortAventura a bord dels seus carruatges flotants des del llac de Mediterrània.

Aquesta edició tan especial del Nadal, que s’estendrà durant 41 dies, comptarà amb l’actuació de més de 150 artistes professionals. Entre els espectacles més aclamats pel públic, en destaquen alguns com “A un pas del teu cor”, que se celebrarà al Gran Teatre Imperial de la Xina al ritme de les acrobàcies i les cançons dels ajudants del Pare Noel; “Conte de Nadal”, el millor xou sobre gel interpretat pels campions europeus i internacionals d’aquesta disciplina; o “Bubble Magic Christmas”, un sorprenent espectacle de bombolles de sabó gegants que tindrà lloc al Temple Màgic de la Xina, entre d’altres.

Els més petits de la família també podran gaudir dels passatges especials ambientats per Nadal com “El Bosc Encantat” de Mèxic, una drecera secreta guiada per gnoms, mags i fades que condueix fins a la casa del Pare Noel; o “Woody Magic Christmas”, un recorregut de llums i colors en què nens i adults hauran de buscar l’esperit del Nadal amb l’ajut dels amics de Woody. El programa d’activitats i espectacles es completarà amb les actuacions itinerants que recorreran el parc i altres dels seus xous habituals com “Les Aventures de Tadeo Jones”, “Meet & Greet de Sherk” i “Aus del Paradís”.

David García, director general de PortAventura World, comparteix la seva visió d’aquest període: “La il·lusió del Nadal és un moment molt especial per a les famílies que ens visiten cada any i, una vegada més, ho tenim tot preparat per oferir una experiència inoblidable. Gràcies a una àmplia oferta temàtica d’espectacles, artistes i ambientació convertirem aquestes dates tan màgiques en un moment emocionant per a tots els membres de la família”.

La sostenibilitat guanya protagonisme durant el Nadal

Durant aquesta edició, un total de 350 arbres de Nadal reutilitzables decoraran tots els racons de PortAventura Park i Ferrari Land, així com les zones comunes dels hotels, acompanyats per innombrables ornaments i motius temàtics que vestiran carrers, façanes i edificis. També s’utilitzarà il·luminació led, de baix consum i màxima eficiència, com una nova acció dins dels compromisos per la sostenibilitat de la companyia.