.

.

TOTS 21

Signatura de l'acord amb BIWPA. Foto: Cedida

Signatura de l’acord amb BIWPA. Foto: Cedida

PortAventura World ha anunciat una nova aliança amb les entitats esportives de referència BIWPA (Barcelona International Water Polo Academy), Mare Nostrum Cup i MNSport. L’acord té com a objectiu potenciar el posicionament del resort com a destí d’oci entre els joves participants en tornejos esportius organitzats en la Costa Daurada i els seus acompanyants.

Els assistents als campionats organitzats per BIWPA, MNC i MNSport podran gaudir d’avantatges exclusius si visiten PortAventura World durant la seva estada.

Mireia Bové, directora de vendes de PortAventura World, ha explicat que “el turisme esportiu s’ha convertit en els últims anys en un segment en auge que genera un impacte molt positiu en el territori. Ens enorgulleix poder formar part d’aquesta aliança, amb l’objectiu de fomentar valors i hàbits saludables entre els més joves. A més, és una gran oportunitat per a PortAventura World en el seu propòsit d’impactar en les noves generacions amb una proposta d’oci diferencial”.

En el cas de BIWPA, un dels esdeveniments més multitudinaris que organitza és HaBaWaBa Spain, un torneig de waterpolo basi per a nens de 9 a 12 anys que en la seva pròxima edició reunirà més de 550 participants de tot el territori nacional, el Regne Unit, França i Portugal. A més de tres dies de competició, tots els esportistes gaudiran d’un dia a PortAventura Park.

Cristina Marín, General Manager de BIWPA, ha indicat que “comptar amb un partner com PortAventura World suposa incorporar un valor afegit de diversió i adrenalina a les nostres activitats, que, malgrat estar centrades en el desenvolupament esportiu, també inclouen un apartat lúdic essencial”.

La signatura amb MNC. Foto: Cedida

La signatura amb MNC. Foto: Cedida

MNC, per part seva, organitza el Mare Nostrum Cup Easter 2023 que entre els dies 6 i 9 d’abril celebrarà la seva 21a edició, que ja ha batut rècords de participació amb 390 equips inscrits i més de 7.500 esportistes i 25.000 acompanyants que pernoctaran en la Costa Daurada.

Albert Viñas, CEO de Mare Nostrum Cup, ha destacat la importància d’associar-se amb un referent mundial en l’àmbit dels parcs temàtics: ”PortAventura World és l’empresa més coneguda de la Costa Daurada: mou milions de turistes cada any i, per a nosaltres, és un autèntic privilegi signar aquest acord amb ells. Sempre hem tingut una relació molt bona i ens hem ajudat mútuament des dels nostres inicis, col·laborant a convertir a la Costa Daurada en un referent en el turisme esportiu, en el nostre cas, i en el d’oci, en el seu. Esperem que el nostre vincle duri molts anys”.

Quant a MNSport, organitza diferents tornejos de bàsquet i hoquei sobre patins a Tarragona durant les festes de Setmana Santa, en els quals participaran fins a 310 equips.

També ha signat un acord amb MNSport. Foto: Cedida

També ha signat un acord amb MNSport. Foto: Cedida

Marc Guasch i Delfí Vives, CEOs de MNSport, han valorat molt positivament l’acord amb PortAventura World, en considerar que “perseguim objectius molt semblants. Crear una simbiosi de vacances esportives i familiars en les quals hi hagi competició, però també diversió, oci, socialització de nens i nenes de diferents equips i països i es gaudeixi d’un entorn i clima immillorable, és el secret de l’èxit d’aquesta aliança. Una relació de confiança i compromís que estem segurs que perdurarà durant molts anys”.

Aquesta aliança estratègica s’emmarca en el propòsit de PortAventura World de continuar generant experiències inoblidables per als seus visitants, al mateix temps que suposa un impacte positiu en l’entorn i s’acosta a les generacions més joves amb una proposta d’oci diferencial.