.

Espectacular imatge del futur Ferrari Land

PortAventura Entertainment ha arribat a un acord de llicència amb Ferrari per a dur a terme el ‘Ferrari Land’, un nou parc temàtic dedicat al Cavallino Rampante, a l’interior del resort i del parc temàtic.

Aquesta nova àrea amb la marca Ferrari, l’apertura de la qual tindrà lloc en 2016, preveu una inversió total de més de 100 milions d’euros. ‘Ferrari Land’ ocuparà una superfície de 75.000 metres quadrats (7,5 hectàrees) i disposarà de diverses i emocionants noves atraccions per als apassionats de la marca Ferrari de totes les edats, inclòs l’accelerador vertical més alt i ràpid d’Europa. Tota la família podrà viure i descobrir-hi el món de Ferrari.

Una altra imatge del projecte

L’altra gran novetat serà el naixement del primer hotel temàtic Ferrari, dins de PortAventura. Un hotel de luxe de cinc estrelles amb 250 habitacions, restaurants, botigues i unes àmplies àrees de simuladors de cotxes de carreres.

Una vista del conjunt del parc Ferrari

Aquesta nova societat entre Ferrari, classificada com la marca més valuosa del món per segon any consecutiu, i PortAventura (considerat el segon major ressort de destinació d’Europa i el primer del Mediterrani) permetrà a PortAventura “reforçar la seva posició de lideratge entre els ressorts d’Europa”, afirma la companyia, i oferir als visitants “una experiència irrepetible”. PortAventura rep cada any prop de quatre milions de visitants, dels quals, gaierebé el 50% procedeixen del mercat internacional.

Un altre detall de la zona Ferrari

Andrea Perrone, administrador delegat de Ferrari Brand, la societat controlada per Ferrari que gestiona les activitats de la marca, ha dit que després de l’èxit del Ferrari World d’Abu Dhabi “hem rebut moltes peticions per a construir nous parcs d’entreteniment. Hem seleccionat amb molta atenció les diverses propostes i hem decidit acceptar la de PortAventura (Investindustrial) perquè és un projecte sòlid gestionat per un equip molt professional i és l’oportunitat de dur l’esperit de Ferrari a Espanya”.

L’acord “reforçarà la marca Ferrari a Europa”, ha afegit.

Cercant els cinc milions de visitants

D’altra banda, Sergio Feder, director executiu de PortAventura, ha subratllat que des del començament “sempre hem tingut clara la voluntat de desenvolupar un pla a llarg termini que se suportés en marques internacionals molt conegudes, amb l’objectiu d’incrementar el número de visitants fins a arribar als cinc milions anuals i convertir PortAventura en el millor ressort de destinació d’Europa”.

/* JS para menú plegable móvil Divi */