TOTS 21

Woody Woodpecker amb diversos concursos de la darrera edició del programa televisiu Operación Triunfo, en la inauguració de la nova temporada de PortAventura. Foto: Roger Segura

PortAventura ha estrenat aquest divendres una nova temporada amb l’objectiu de superar els cinc milions de visitants. El parc temàtic de Vila-seca i Salou (Tarragonès) va tancar el 2017 amb un rècord de 4,7 milions de visites, un 19% més que l’any anterior.

Durant l’any passat el mercat nacional va créixer d’un 19%, mentre que l’internacional ho va fer d’un 21%, segons ha informat la direcció de l’empresa. La principal novetat de la temporada serà una àrea infantil a Ferrari Land, que comptarà amb cinc atraccions i s’inaugurarà el 20 d’abril. Enguany, a més, amb motiu dels 20 anys de la presència Woody Woodpecker al resort, PortAventura estrenarà a l’estiu la casa del personatge insígnia del parc.

Moment de la inauguració del parc, amb Woody Woodpecker i diversos famosos com Risto Mejide i Santi Millán. Foto: Roger Segura

La inaguració ha comptat amb destacats personatges d’Operación Triunfo (Aitana, Ana Guerra, Roi, Cepeda, Miriam, Agoney, Raoul, Ricky, Mimi, Nerea, Marina, Mireya, Thalia y Juan Antonio), l’actor Santi Millán, David Solans o youtubers com Itarte, Familuquis o la Família Carameluchi, que han fet les delicies dels fans. També hi han estat presents Risto Mejide, Pablo Puyol, Mireia Canalda, Ares Teixidó o Aina Cerdà.

Enguany PortAventura celebra els 20 anys de l’arribada del Pájaro Loco, Woody, que ha estat l’altra estrella de la inauguració. A l’estiu obrirà una Casa de Woody.

També com a novetats de la temporada hi haurà l’arribada de Tadeo Jones i els seus amics al resort. L’àrea infantil de Ferrari Land disposarà de cinc noves atraccions: Junior Red Force serà una mini muntanya russa que permetrà sentir la mateixa sensació de velocitat de l’accelerador vertical adaptat a totes les edats; Kid’s Tower serà una torre de rebot i caiguda lliure de nou metres, i Crazy Pistons, una atracció inspirada en el moviment dels pistons d’un autèntic motor Ferrari. També s’hi afegirà Champions Race, una divertida oportunitat perquè tota la família pugui sentir la sensació de conduir un mític Ferrari 250 Testa Rossa, i finalment, Flying Race serà una atracció per a intrèpits petits pilots.

Pel que fa a Tadeo Jones, els seus personatges cobraran vida i participaran en els espectacles del resort. També en el camp dels espectacles, aquests seran renovats, amb Dance Revolution 2 al Gran Teatre Imperial de Xina, Can Can Show al saloon del Far West, i Nit de Foc a Tahití, a la Polinèsia.