.

Imatge de la signatura de l'acord. Foto: Cedida

Imatge de la signatura de l’acord. Foto: Cedida

PortAventura Business & Events i l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) han signat un acord de col·laboració pel qual es comprometen a treballar conjuntament en el desenvolupament i la difusió de diverses iniciatives d’interès per als seus membres. D’aquesta manera, la divisió de PortAventura World ha esdevingut un dels nous “Business Partner” de l’AEQT, l’agrupació d’empreses químiques més competitiva del sud d’Europa i un dels clústers de referència a nivell mundial.

El conveni ha estat formalitzat per la directora gerent de l’AEQT, Maria Mas Chacón, i la directora de PortAventura Business & Events, Malin Nilsson, que ha assegurat que “aquesta aliança amb l’AEQT ens ofereix l’oportunitat de continuar col·laborant amb el teixit empresarial de la regió, apropant-li el catàleg de solucions úniques que ofereix el nostre Centre de Convencions”. Per part seva, des de l’AEQT, Maria Mas ha assenyalat que “el programa de Business Partners de l’AEQT compta amb empreses de referència que operen al nostre territori i ofereixen a les companyies del sector químic béns i serveis de primer nivell. PortAventura Business & Events compleix aquest perfil de companyia de referència en l’àmbit dels esdeveniments i les convencions, i per això el seu perfecte encaix amb la nostra associació”.

L’oferta innovadora de PortAventura Business & Events destaca per la versatilitat del seu Centre de Convencions, que, a través de les últimes tecnologies audiovisuals i un equip especialitzat en l’ús i la implementació, executen muntatges innovadors i espectaculars completament personalitzats. Un altre dels trets distintius és l’enfocament sostenible de la seva gestió per fer dels esdeveniments corporatius una activitat cada cop més respectuosa amb el medi ambient.

PortAventura Convention Centre, dotat de 24 sales multifuncionals amb capacitat per allotjar simultàniament 6.000 persones en una superfície de 20.000m², es desenvolupa en un entorn mediterrani privilegiat. A més, PortAventura Business & Events completa la seva oferta amb més de 2.350 habitacions distribuïdes en cinc hotels de 4* i un hotel de 5*, beach club, camp de golf, restauració pròpia, activitats de teambuilding, espectacles i obertures en exclusiva de PortAventura Park i Ferrari Land. Tot això treballarà al servei de la nova aliança subscrita entre PortAventura Business & Events i l’AEQT.