.

Carolina Fleix, d'English Summer. Foto: Cedida

Carolina Fleix, d’English Summer. Foto: Cedida

Aquests dies ha tingut lloc a PortAventura Convention Centre la XII edició del Congrés Internacional de Campaments i Colònies, impulsat per l’Associació Internacional de Campaments (ICF). És la primera vegada que la cita se celebra a Espanya, després de visitar amb gran èxit de convocatòria països com el Canadà, els Estats Units, Austràlia o Turquia.

El congrés, que va celebrar nombroses ponències i tallers de la mà de més de 50 ponents per a elevar la conversa sobre les tendències de la indústria del temps lliure, crear sinergies entre els assistents i fomentar el coneixement sobre les diferents maneres d’organitzar activitats, va reunir a prop de 400 professionals de l’oci procedents de més de 120 països. English Summer Tarragona, dedicat a l’organització de campaments d’estiu des de fa més de 40 anys i ambaixador d’ICF a Espanya, va ser membre organitzador i amfitrió en la trobada.

Malin Nilsson, directora de PortAventura Business & Events, va destacar que “ha estat un veritable plaer per a nosaltres poder ser seu d’una cita tan rellevant a nivell internacional, que ha comptat amb la participació de professionals de 120 països i que posa en valor l’oci educatiu com una eina impulsora de la joventut i la infància, alguna cosa que també s’integra en els valors prioritaris de PortAventura World. El congrés ens ha permès oferir una infraestructura única, tant per a les reunions com per a allotjar als assistents, i l’interès cultural i d’oci de la zona ha complementat a la perfecció la trobada. Sens dubte, és un privilegi haver estat la localització triada per a la seva celebració per primera vegada a Espanya“.

Carolina Fleix, ambaixadora de International Càmping Fellowship i gerent de English Summer S.A, comenta que “és la primera vegada a Espanya que hem tingut l’oportunitat de reunir professionals dels campaments d’estiu de tot el món per a analitzar i reflexionar sobre el present i el futur d’aquesta activitat tan arrelada al nostre país. El repte era majúscul i s’han superat amb escreix les expectatives que teníem abans de començar. El Congrés Internacional de Campaments ha estat un esdeveniment enriquidor que ha reafirmat la importància dels campaments com a llocs d’aprenentatge, creixement i diversió. Agraïm a tots els participants, ponents, patrocinadors i col·laboradors per fer possible aquest congrés i esperem continuar avançant junts en la promoció d’experiències enriquidores en campaments a tot el món.”

Les sales Alexandria i Barcino van ser els espais de PortAventura Convention Centre triats per a celebrar les conferències i tallers del congrés. Es tracta de salons diàfans, versàtils i amb llum natural que ofereixen multitud de possibilitats tècniques per a la realització d’esdeveniments. En aquest cas, per exemple, es va utilitzar la graderia retràctil mòbil de les sales Alexandria.

V.Tapias

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */