.

Totes les jornades tindran com a seu el Tinglado 1 del Moll de Costa. Foto: Port

L’Autoritat Portuària de Tarragona serà el proper mes de juny punt de trobada sobre el futur del sistema portuari amb l’organització de tres jornades de diferents àmbits com son la ciberseguretat, jurídics i de gestió d’emergències. Totes elles tindran com a seu el Tinglado 1 del Moll de Costa, un espai especialment capacitat per rebre aquest tipus d’actes.

‘Enjoy IT’, cinquena edició de les Jornades TIC i de Ciberseguretat – 1 al 3 de juny

La primera de les trobades organitzades pel Port de Tarragona serà l’’Enjoy IT’. Es tracta de la cinquena edició de les Jornades TIC i de Ciberseguretat que s’organitzen conjuntament entre les autoritats portuàries i l’organisme públic Ports de l’Estat.

Per a les jornades que es celebraran de l’1 al 3 de juny s’ha elaborat un programa que estarà centrat en quatre grans blocs, Transformació digital en les Autoritats Portuàries, Transport i Logística, Ciberseguretat i Smart Ports (sensorització, intel·ligència artificial, etc.). IX Jornades

Jurídiques Internes del Sistema Portuari d’Interès General – 9 i 10 de juny

El 9 i 10 de juny es celebraran les novenes jornades jurídiques internes del sistema portuari d’interès general. Aquesta trobada comptarà amb set ponències a càrrec de diferents experts en la matèria que es dividiran entre els matins del dijous 9 de juny i el divendres 10.

A més a més el dijous per la tarda es realitzarà un programa d’activitats complementàries per conèixer de primera mà el patrimoni cultural de la ciutat de Tarragona per totes aquelles persones assistents a les jornades.

II Jornades Tècniques de Seguretat i Gestió d’emergències a l’àmbit portuari – 16 i 17 de juny

L’última trobada, en ordre cronològic, que es celebrarà serà les II Jornades Tècniques de Seguretat i Gestió d’emergències a l’àmbit portuari, el 16 i 17 de juny. En aquestes jornades tractaran aspectes relacionats amb la gestió d’emergències que tenen l’origen en entorns portuaris. Igualment s’exposaran i analitzaran diferents models de gestió existents en aquests entorns i es duran a terme taules rodones al final de cada jornada per a una posada en comú de diferents experiències i metodologies d’actuació, així com dels nous reptes de seguretat portuària.

Redacció

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */