.

Imatge d'arxiu de la Marina Port Tarraco

Port Tarraco va iniciar a finals de l’any passat les negociacions amb Iñigo Rosell, conseller delegat del Grupo Rosell, per a posar en marxa un nou projecte comercial a la zona de la Marina que permeti establir una oferta comercial outlet de marques de primer nivell.

El projecte abarcaria tota la zona de locals comercials que es troben a peu de carrer de la Marina Port Tarraco i que sumen un espai de 5.500m2, que donarien cabuda a un total de 35 tendes outlet especialitzades en primeres marques.

Per això està previst realitzar tot un seguit de modificacions i millores en l’entorn de la Marina,informa l’empresa,  com nous accessos  a la zona i reformes de disseny paisatgístic. D’altra banda, l’oferta quedaria complementada per una nova oferta gastronòmica en un espai de 1.500m2.

Marc Colls, general manager de la Marina Port Tarraco, considera que es tracta d’un projecte “molt beneficiós per a la ciutat de Tarragona i el seu entorn”. “Seria una gran millora per a l’oferta turística de la ciutat, que complementaria la del comerç local existent i que en aquests moments no existeix a la zona, per a convertir-lo en un punt d’atracció per al turisme tant comarcal i provincial, com per a la població de Barcelona, així com de creurs internacionals.”