.

.

TOTS 21


Acord entre Port Aventura i l'Associació Hotelera

Acord entre Port Aventura i l’Associació Hotelera

La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT) i PortAventura han signat un acord orientat a consolidar i ampliar la col·laboració entre ambdues entitats. L’objectiu primordial de l’acord potenciar la presència dels serveis de PortAventura (PortAventura Park, Costa Caribe Aquatic Park i Cirque du Soleil) al portafoli de serveis dels establiments hotelers associats a la FEHT.

L’acord contempla potenciar la venda d’entrades de PortAventura, Costa Caribe Aquatic Park i Cirque du Soleil en recepcions dels hotels associats; la formació anual específica sobre PortAventura al personal de recepció, assegurant així un bon coneixement dels parcs i de les seves novetats; la presència del producte PortAventura a les webs dels grups hotelers esmentats i les seves xarxes socials i el lliurament d’una acreditació de “Establiment associat a PortAventura”.

Luís Herault, director general de PortAventura, valora molt positivament aquesta col·laboració: “El turisme és un dels motors de l’activitat econòmica de la província de Tarragona i, per tant, cal generar constantment sinergies entre les empreses de referència del territori. La FEHT és per a nosaltres un partner fonamental amb el qual ja teníem una col·laboració molt fluida i esperem que segueixi desenvolupant-se en els propers anys”.

Per la seva banda, el president de la FEHT, David Batalla, ha manifestat que “PortAventura ha estat, és i serà un referent turístic no només a nivell local, sinó també a nivell mundial”. Batalla considera PortAventura com “un element determinant i diferenciador de la destinació Costa Daurada, que suposa un excel·lent exemple de gestió i inversió continuada en el nostre territori”.