.

.

TOTS 21


Imatge de l'entrada a Port aventura el dia de Posa't la gorra. Foto: Tarragona 21

Imatge de l’entrada a Port aventura el dia de Posa’t la gorra. Foto: Tarragona 21

Aquest diumenge 5 de juny Port Aventura acull la 14a edició de la festa del “Posa’t la Gorr”a en solidaritat amb el càncer infantil. La Lídia Sans ha vingut amb el seu marit i els seus dos fills des de Lleida per gaudir del dia al parc d’atraccions. “Com a membres de l’AFANOC hem decidit repetir un any més amb aquesta iniciativa” explica Lídia. A més, explica que “dins de la família hi ha hagut un cas de càncer infantil i des d’aquest cas han anat participant més activament”.

L’objectiu principal d’aquesta campanya és el de sensibilitzar la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic. L’any passat es van distribuir més de 12.000 gorres. Aquest any la gorra corre a càrrec de Roser Capdevila.

La campanya “Posa’t la gorra!” és la primera font de recursos per finançar tots els serveis i accions que duu a terme l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, AFANOC. Amb la campanya es pretén aconseguir més recursos per tirar endavant els projectes i programes previstos, donar resposta a les necessitats de les famílies i garantir la seva sostenibilitat en el futur.

El preu de la gorra (entrada al parc) és de 19€ i es podrà adquirir a la delegació d’AFANOC Tarragona, AFANOC BARCELONA i a la delegació d’AFANOC Lleida.

La Lídia Sans amb els altres membres de la família a l'entrada de Port Aventura. Foto: Tarragona 21

La Lídia Sans amb els altres membres de la família a l’entrada de Port Aventura. Foto: Tarragona 21