.

Pol del Castillo

Pol del Castillo es proclama subcampió de Catalunya de tennis en la categoria Infantil masculí. La prova que va disputar-se a les instal·lacions de l’Andrés Gimeno, va aplegar un quadre final amb 64 jugadors. El jugador del Club Tennis Tarragona (CTT), que anava com a cap de sèrie del quadre (3), va deixar fora de la competició a jugadors com Enric Porcar (10) i Marc Ros (3), i no va cedir ni un sol set fins el dia de la final.

Així doncs, l’exhibició de tècnica i potencial físic del jove tennista, el van portar a una final en la qual ja l’esperava el jugador del CT Mataró Adrià Pratdepàdua (7) que va acabar guanyant el partit i el campionat per 7/5 6/2. Els dos jugadors van disputar un primer set de molt bon nivell tenístic i el de Tarragona va arribar a manar al marcador per 5/4, però Pratdepàdua va ser quan va treure el seu millor tennis i no va donar opcions al jugador del CTT durant la resta del partit.

Tal com va comentar el mateix jugador a les xarxes del club instants previs del seu partit, poder disputar una final d’aquestes característiques ja era un premi a tant d’esforç i tanta constància. L’equip i el club mostren la seva alegria per poder comptar amb del Castillo entre les seves files i l’animen a seguir treballant en aquesta línia i és que el Pol ja porta tres finals de Catalunya disputades i tot just ha fet els 14 anys.