.

El jugador català finalitza la cessió al CE Sabadell i vestirà de grana les dues properes temporades

El jugador català finalitza la cessió al CE Sabadell i vestirà de grana les dues properes temporades

El Gimnàstic de Tarragona i Pol Ballesteros Ferrer (Vilassar de Mar, 26 de novembre de 1996) han ampliat el contracte que els uneix fins al juny de 2021.

Pol Ballesteros aportarà velocitat i regat a la disciplina grana, a més a més de joventut tot i conèixer la categoria. El de Vilassar de Mar actua de mitjapunta i també a l’extrem esquerre, donant sentit al joc de l’equip i amb bons registres anotadors.

El polivalent futbolista de zona ofensiva formarà part de la plantilla del primer equip de l’entitat grana en l’inici del nou curs a la categoria de bronze del futbol nacional. Aquesta temporada, a les files del CE Sabadell, s’ha mostrat com un dels protagonistes en assolir la permanència del conjunt arlequinat; aconseguint els dos gols en el darrer partit de la temporada i acumulant 29 partits i 5 gols durant tot el curs al grup III de la Segona Divisió B.

El passat curs, el jugador català va jugar amb La Pobla al grup V de la Tercera Divisió assolint uns bons registres que li van permetre fer el salt de categoria, i dos anys després defensarà la samarreta del Gimnàstic de Tarragona.