.

Anna Ortiz va fer un parèntesi a la seva temporada de tennis per participar fent parella amb la jugadora d’Hostalric, Alexandra Torralba. Foto: CTT

Diversos clubs d’Alacant han sigut escenari del campionat d’Espanya de pàdel 2018 en categories de menors. El Club Tennis Tarragona va portar un total de 9 jugadors/es de la seva escola al campionat. El resultat més destacat ha estat el d’Anna Ortiz, que va fer un parèntesi a la seva temporada de tennis per participar fent parella amb la jugadora d’Hostalric, Alexandra Torralba. També cal destacar a Carlota i Ainara que van caure a vuitens de final i Ton Boquet que va superar un partit de quadre final. Per la banda de la consolació, la jugadora Mar Figuerola va finalitzar com a campiona del quadre.

Ortiz i Torralba van debutar a la ronda de 16ns de final contra les jugadores de Navarra, Leire Insausti i Marta Goñi, assolint el triomf per 6-1 i 6-0. La ronda de vuitens va emparellar a l’altafullenca amb les madrilenyes Lorena Cossio i Claudia Jensen, caps de sèrie número 2 del torneig. Tot i això, les catalanes van mostrar un gran nivell per imposar-se 6-3 i 6-2. Alsquarts de final, les rivals eren les cap de sèrie 6, les càntabres Marta Rivero i Izara Hazas. Un altre partit complet d’Ortiz i Torralba per imposar-se 6-2 i 6-0. La semifinal va ser un partit ple d’alternances: 6-3 favorable al 1er set, 0-6 al segon i 7-6 al tie break del 3er, favorable a les catalanes Noa Canovas i Laia Rodriguez, després de 3 hores d’espectacular partit.

Tot i això, Ortiz i Torralba van disputar un darrer partit que decidia els llocs 3er i 4rt del campionat. Les rivals van ser la jugadora Leyre Garner de Castelló i Maria Trenado, de Caceres. El resultat, 6-0 i 6-3, tancant així una gran actuació per pujar al podi del campionat.