.

.

TOTS 21


Josep Poblet, en una imatge d’arxiu

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha qualificat de “caricatura” la petició de l’alcalde de Batea que el seu municipi canviï de comunitat autònoma, deixar Catalunya i anar-se’n a l’Aragó, en declaracions fetes aquest matí a Tarragona21.

El president de la Diputació de Tarragona s’ha mostrat clarament disconforme amb les pretensions de l’alcalde de Batea, Joaquim Paladella, que ha plantejat la possibilitat que el seu municipi abandoni Catalunya i s’integri a l’Aragó en sentir-se “discriminat”.

En declaracions a aqeust digital, Poblet ha afirmat “respectar tots les opinions dels alcaldes”, però  ha subratllat “compartir ben poc” la petició del de Batea de demanar informació a la Subdelegació del Govern central a Tarragona per canviar de comunitat autònoma. “Les viles i les ciutats són del país que són”, ha afirmat Poblet.

Quan hi ha dificultats “el que hem de fer és unir-nos tots per superar-les i no sentir-nos cridats a marxar-ne per buscar solucions en altres llocs”. Si el consistori de Batea té mancances ,”hem de treballar per resoldre-ho el més aviat possible”, ha destacat. “Poc defensable i amb arguments molt febles” ha titllat Poblet les paraules de Paladella.

J.G.