.

.

TOTS 21


Poblet, quan va intervenir a la ponència del Parlament

El president de la Diputació de Tarragona i alcalde de Vila-Seca, Josep Poblet, ha celebrat que el Parlament hagi aprovat aquest dimecres la llei que farà possible la construcció del macrocomplex de BCN World. En declaracions als passadissos del Parlament, Poblet ha destacat que la nova normativa s’adapta als nous temps per garantir el futur de creixement del model i permetrà obrir una nova etapa de “25 anys de nous èxits”. “Nosaltres no podem baixar les capacitats i perdre una destinació que vol passar d’Europea a mundial”, ha afirmat. D’altra banda, ha lamentat que ERC no s’hagi sumat a la majoria a favor del projecte, una majoria que per Poblet demostra que hi ha hagut un “diàleg important”.

Poblet ha destacat que la modificació legal que s’ha aprovat aquest dimecres és a favor del territori i a favor d’impulsar l’actual model turístic d’èxit. En aquest sentit, ha lloat la llei del 1989 que , segons Poblet, va marcar un model d’èxits i ha augurat que ara s’obrirà una nova etapa d’èxits.

Ara, amb la nova llei sobre BCN World, Poblet considera que s’adapta la llei als nous temps tenint en compte que han sortir destinacions amb productes competitius. “Si volem ser líders, l’adaptació als temps de la llei fa possible que aquest model de creixement tingui garanties pel futur”, ha afegit.

Finalment, Poblet ha lamentat que ERC no s’hagi sumat al bloc de CiU i PSC a favor de la llei. Ha evitat valorar de quina de les parts és culpa i ha assenyalat que durant el debat a l’hemicicle del Parlament no s’han sentit per part dels republicans “arguments contraposats” que impedeixin el seu suport a la llei.