.

.

TOTS 21


Un grup de voluntaris dels Jocs del Mediterrani de Tarragona 2017

Seguint el calendari previst en matèria de voluntariat de Tarragona 2017, aquest cap de setmana s’han programat dues noves xerrades informatives dirigides a les persones ja inscrites a la borsa de voluntariat dels Jocs Mediterranis. Totes les places disponibles que s’han ofert en les dues sessions han estat ja ocupades. En total hi participaran uns 100 voluntaris.

La primera xerrada tindrà lloc demà divendres de 19 a 21 hores i la segona serà dissabte de 10 a 12 del migdia. Totes elles tindran lloc a la segona planta de l’Espai Tabacalera (Avinguda Vidal i Barraquer s/n).

Cal recordar que des de mitjans del 2013 l’organització dels Jocs Mediterranis ha programat més d’una dotzena de xerrades informatives dirigides als voluntaris dels Jocs, en les quals hi han participat més de 500 persones. Per als propers mesos ja hi ha convocades noves dates de reunions, tant a la ciutat com en alguns dels municipis seu.

L’objectiu d’aquestes reunions és informar sobre els compromisos que cal adquirir per acabar sent voluntari o voluntària durant els Jocs, el procés formatiu que es durà a terme i el compromís de participació des d’ara fins el 2017.