.

Els pocs metres que hi ha entre la platja i l'allotjament permeten gaudir del Mediterrani com a escenari esportiu

Els pocs metres que hi ha entre la platja i l’allotjament permeten gaudir del Mediterrani com a escenari esportiu

Estar de vacances i mantenir-se en forma no són dos conceptes enfrontats, és més, cada vegada són més compatibles. Els turistes ja no volen perdre l’oportunitat de posar-se en forma ni tan sols durant els seus dies de descans i el fet que un allotjament presenti una atractiva proposta esportiva es cataloga com un valor turístic afegit.

Playa Montroig Camping Resort ha apostat sempre per l’esport i continua fent-ho, com demostra amb la inauguració de noves pistes de pàdel i petanca i la incorporació de noves activitats dirigides fitness per a la temporada 2019.

Amb aquestes innovacions, les instal·lacions esportives del Sport Center i la poca distància que hi ha entre el càmping i el mar Mediterrani, Playa Montroig Camping Resort té al seu abast l’oportunitat d’oferir un espai per a practicar tot tipus d’esports aquàtics i a l’aire lliure. Es consolida, així, com un allotjament de referència per gaudir d’unes vacances esportives a la Costa Daurada.

Una clara aposta pels esports en auge

L’aposta de Playa Montroig Camping Resort per a unes vacances esportives és continua, com demostra la construcció d’una nova pista de pàdel i unes altres de petanca en referència a les activitats outdoor; i una ampliació de l’oferta d’activitats dirigides, on s’inclouran Body Pump, Body Jump, Drum Fit, Cross Fit i Steps, pels amants de l’esport indoor.

Cal destacar que el càmping tarragoní aposta pels esports que són tendència. El pàdel ha passat de 43.312 a 67.788 llicències federades en només cinc anys (de 2013 a 2018), convertint-se ja en l’onzè esport amb més federats, segons el Ministeri d’Esport. La petanca tampoc deixa a ningú indiferent, i és que aquest pròxim esport olímpic – ho serà a París 2024 – ja compta amb 12.000 llicenciats a Espanya que s’afavoreixen dels múltiples beneficis que aporta a la salut.

A més, un entorn verd com el de Playa Montroig Camping Resort, amb 4.500 arbres en la seva demarcació, es converteix en l’escenari ideal pels runners que no són partidaris de córrer a la ciutat; i també pels ciclistes, que troben en l’allotjament tarragoní un punt de partida a moltes rutes cicloturistes del municipi de Montroig del Camp.

Esport en les aigües del mar Mediterrani

Playa Montroig Camping Resort ha aprofitat les oportunitats que li ofereix el quilòmetre de platja que forma part de les seves instal·lacions i ha habilitat zones per a jugar partits de futbol i vòlei platja. La gran atracció dels esports aquàtics en aquest càmping tarragoní és el Diving Center o escola de busseig, que ofereix formació i cursos de busseig per a principiants, snorkel familiar i pels més experts, caiac, pàdel surf i excursions en un vaixell on s’oferirà una copa de cava i es descobrirà una petita però encantadora part del litoral mediterrani de la Costa Daurada.