.

.

TOTS 21


Imat6ge de la zona de Marina Port Tarraco

PIMEC Comerç Tarragona s’ha sumat a l’oposició de la Confederació de Comerç de Catalunya al nou outlet portuari i considera que la ciutat “no necessita” un centre comercial a Marina Port Tarraco. El seu president, Florenci Nieto, afirma que la proposta no té cap empara normativa “ja que no compleix les condicions necessàries per obtenir la corresponent llicència comercial, especialment perquè està fora de la trama urbana consolidada”.

A més, Nieto creu que el projecte perjudicaria “l’atractivitat comercial del conjunt de la ciutat, tant des del punt de vista turístic, patrimonial i històric”. Segons la patronal, el projecte no gaudeix de l’aprovació dels sectors implicats i tampoc no li consta cap tramitació administrativa que faci pensar que pugui acabar sent una realitat.

En aquest sentit, el president del PIMEC Comerç Tarragona creu que les informacions aparegudes sobre les negociacions per instal·lar un centre outlet amb 35 botigues de marques especialitzades “només poden ser sondejos per conèixer de primera mà les reaccions dels diferents sectors”.

La patronal es manté “expectant” i en contacte amb els diferents grups municipals de l’Ajuntament de Tarragona i amb les diferents autoritats de la Generalitat competents. “Amb l’objectiu de vetllar pels interessos del petit i mitjà comerç tarragoní, la patronal seguirà aquest tema ja que considera que Tarragona no necessita un outlet a Marina Port Tarraco”, expliquen des de PIMEC.