.

Membres del consistori de Salou. Foto:Salou.cat

Membres del consistori de Salou. Foto:Salou.cat

El ple municipal celebrat aquest dimecres 25 de març ha servit perquè prengui possessió la nova regidora del PP, Pilar Álvarez de la Concha. Aquest fet arriba després que la setmana passada el portaveu del Grup Municipal Popular, Mario García denunciés dilacions per part de l’equip de govern a l’hora de tramitar la documentació necessària perquè Pilar Álvarez pogués prendre possessió en aquest ple, ja que aquesta presa de possessió no constava com a punt de l’ordre del dia del ple.

“En el ple municipal celebrat el dia 4 de març es va donar compte de la renúncia de la Sra. Pino, però la Junta Electoral Central no ha rebut la documentació a l’efecte de remetre la credencial de la següent candidata de la llista popular, Pilar Álvarez de la Concha, fins al dia 17 d’aquest mes, de manera que en convocar el ple 3 dies després, els ha estat impossible realitzar els tràmits necessaris per a remetre a temps la credencial de la Sra. Pilar “, explica García.

Segons García “avui mateix se’ns ha informat que s’havia rebut la credencial de la Sra. Álvarez de la Concha, i que ha passat com a punt de l’ordre del dia urgent.”. “Hem recuperat el regidor que un dia vam perdre com a conseqüència de la manca de moral, d’ètica, de principis i de valors que va tenir al seu dia la Sra. Reyes Pino. Lamentablement aquesta presa de possessió hauríem d’haver-la viscut fa ja un any, però per desgràcia la Sra. Pino, en lloc de renunciar al seu credencial a aquell moment, va preferir practicar el transfuguisme”, ha insistit.

“Més val tard que mai, i avui el grup municipal popular està d’enhorabona perquè recupera una persona implicada amb el projecte, honesta i amb uns conviccions i principis indestructibles”, ha conclòs.