.

El 2d8f dels Xiquets

El 2d8f dels Xiquets

Els Xiquets de Tarragona han visitat aquesta tarda La Selva del Camp en motiu de la seva festa major i amb l’objectiu de repetir les fites ja assolides en les darreres dues actuacions. En aquesta ocasió, però, no han estat tan fins i han ensopegat amb el 2 de 8 amb folre després del qual s’ha suspès la diada per manca de relleu en l’ambulància.

El 4d8 dels Xiquets

El 4d8 dels Xiquets

Els matalassers arribaven a la vila amb uns bons assajos a les esquenes després de dues setmanes des de la darrera actuació. Tot i això, la fortuna no els ha acompanyat i no han pogut realitzar més de dues rondes. Abans de  l’ensopegada, el castell elegit per obrir la seva particular actuació ha estat el 4 de 8, castell que s’ha executat de manera impecable de principi a fi. En segona ronda arribava el 2 de 8 folrat que amb l’acotxadora a l’alçada dels dosos s’ha girat inesperadament i ni l’esforç del folre ni del tronc ha aconseguit evitar el seu enfonsament. Finalment, la marxa de l’ambulància ha provocat la suspensió de la diada que s’ha clausurat amb els tradicionals pilars, on els ratllats han descarregat un de 5.

Pilar de 5 dels Xiquets

Pilar de 5 dels Xiquets

Les colles que completaven el cartell eren els Xiquets de Reus i la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Els primers han descarregat en primera ronda el 2 de 7 i posteriorment el 3 de 8 , tancant amb un pilar de 5. Els segons (tercers en actuar) només han tingut l’oportunitat de descarregar un castell: el 3 de 9 amb folre; i s’han acomiadat amb un pilar de 5 i un altre de 4.

D’aquesta manera, els de Roger Peiró han patit el primer entrebanc de la temporada després d’iniciar el 2014 amb molt bones sensacions: “La caiguda ens ha sorprès, l’hem de valorar, l’hem d’avaluar i l’hem de corregir però el fet de la suspensió de la diada jo crec que és el pitjor del dia d’avui. No poder seguir, no poder tenir opció a repetir el dos o a fer el tres, això és el que més lamentem i intentarem aprendre’n”, ha explicat el seu cap de colla, Roger Peiró. Tot i això, els del carrer Santa Anna continuaran en la línia marcada i els objectius que tenien establerts: “La setmana que ve més i a intentar plantejar tot el que teníem per avui”, ha ampliat Peiró.