.

Pere Virgili, alcalde de Roda de Berà. Foto: Cedida

La memòria de gestió que teniu a les mans recull l’acció de govern de l’actual legislatura. Han estat quatre anys de molta feina, de moltes petites accions a tot el municipi, tot i que també de projectes importants, que podreu trobar detallats a les pàgines centrals d’aquest llibre.

També han sigut quatre anys de molts aprenentatges, no ha estat fàcil tirar endavant tants projectes governant en minoria, però podem estar molt orgullosos de la feina feta entre tots.

Roda de Berà no ha deixat d’avançar. Hem aconseguit mantenir la línia heretada, posada en marxa per l’alcalde Pere Compte ara fa vuit anys, mantenint un equilibri a les arques municipals, una estabilitat econòmica que ens ha situat entre els consistoris més sanejats de Catalunya i ens ha permès tancar any rere any amb superàvit i reduir el deute viu alhora que executàvem moltes inversions importants. I tot plegat ho hem dut a terme amb una gestió oberta i transparent, sempre buscant el consens amb la resta d’agrupacions polítiques i donant-les-hi la possibilitat de proposar idees i participar-hi.

Les polítiques de participació ciutadana posades en marxa també ens fan sentir orgullosos, perquè els rodencs i rodenques vau poder participar en els primers pressupostos participatius de la història del municipi, decidint en què s’invertia una part del pressupost municipal.

I, per suposat, les polítiques socials han continuat sent una prioritat per a nosaltres. Coneixent la delicada situació que viuen moltes famílies del municipi, l’Ajuntament s’hi ha abocat per ajudar-les, com també per fomentar la creació d’ocupació, amb polítiques i subvencions destinades a aquesta finalitat, reduir l’atur a Roda de Berà.

I amb aquest present, continuarem construint el futur de Roda de Berà.

Pere Virgili Dominguez és alcalde de Roda de Berà