.

Antoni Vallverdú Llauradó és el meu President, ja fa uns quants anys que va ser escollit president del Club Gimnàstic de Tarragona l’any 1987 després de la commemoració del centenari del Club. Cal recordar que la situació del Nàstic era molt delicada per dir-ho suaument, s’arrossegaven des de feia molts anys deutes, aquella situació semblava que mai s’acabaria, però va arribar un president amb aires nous que va posar les coses al seu lloc i en pocs anys el Nàstic es va convertir en un club seriós i de fiar.

Pere Valls Miró
Soci n 74

No va ser gens fàcil prendre la decisió de vendre el camp de futbol a l’ajuntament, però va ser la decisió encertada els anys ho han corroborat, en canvi es va construir el pavelló del club, l’Antoni Vallverdú va convèncer a tots els dirigents institucionals amb arguments sòlids, tot i les dificultats ell mai es rendia, pavelló amb plena ocupació des del primer dia, o el primer museu del Club, per a dir tres exemples.

Jo vaig tenir la sort de format part de la Junta directiva del Gimnàstic d’aquells anys en tant que delegat de la secció d’atletisme crec que era el més jove d’aquella Junta, la confiança que em va donar el president Vallverdú va ser cabdal per a poder créixer, ens enteníem a la perfecció. Els integrants d’aquell Consell Directiu encara en parlem de tant en tant, varen ser uns anys de servir i aprendre, i posar el Nàstic al servei de l’esport i de Tarragona.

Tot el que ha vingut després al Club Gimnàstic en molt bona part, arranca d’aquells anys.

President, amic, Visca el Nàstic i Visca Tarragona.

Pere Valls Miró
Soci n 74