.

Pere Lluís Huguet, amb Reyes Pino

El cap de llista de Ciutadans (Cs) per Salou, Pere Lluís Huguet ha explicat que “apostem per atreure estudis de postgrau a Salou, una activitat que permetria desestacionalitzar la temporada turística”. Ha detallat que “hem mantingut converses amb diferents universitats privades interessades en aquest projecte” i ha lamentat que “l’actual equip de govern rebutgés diverses ofertes que va rebre en aquest sentit”. “Tenim la planta hotelera suficient per acollir aquests estudiants que cursen postgraus o màsters” ha detallat i ha concretat que “a Salou hi ha llits buits a l’hivern, que d’aquesta manera s’omplirien i permetrien generar ocupació també fora de la temporada turística”.

Una altra de les iniciatives passa perquè “el Club Nàutic de Salou sigui el centre on s’imparteixin els estudis d’Educació Física de Catalunya (INEFC) en vela lleugera, aprofitant que el club ja té una escola i diversos equips que competeixen al més alt nivell en aquesta especialitat”, segons Huguet. “Salou és un dels municipis amb una renda per càpita més baixa de Catalunya, d’uns 10.000 euros anuals, i hem de treballar per millorar el benestar dels ciutadans”, ha remarcat.

El cap de llista de Cs per Salou també s’ha referit al debat electoral organitzat demà dimecres per dues entitats, Rotary Salou i l’associació Shopping Salou, al Club Nàutic del municipi. “Celebrem que finalment els diferents partits puguem confrontar idees, ja que d’aquesta manera els ciutadans sabran què proposa cada formació” i ha lamentat que “l’actual alcalde Pere Granados s’hagi negat a participar en altres debats”.