.

.

TOTS 21


Joan Reig i Pere Aragonès. Foto: Tots21

Joan Reig i Pere Aragonès. Foto: Tots21

El candidat d’ERC a l’alcaldia de Constantí, Joan Reig, va rebre ahir al vespre el suport del coordinador nacional de la formació i president de la Generalitat, Pere Aragonès, que va fer una visita al municipi.

Com va dir Aragonès, la d’ahir va ser “la primera posada de llarg del candidat” i es va dur a terme a la plaça de l’Església, amb la companyia d’alguns veïns i veïnes del poble. Aragonès va dir que, després de la seva carrera musical, “Joan Reig ha decidit fer un pas endavant per Constantí i posar-se en política i per a ERC és un honor i un orgull comptar amb una persona com ell per optar a l’alcaldia d’aquest poble”.

Per la seva banda, l’alcaldable va apuntar que Constantí “s’ha sacrificat molt pel Tarragonès des dels anys 70 i ara toca posar-lo al mapa”. “Vull posar el meu granet de sorra perquè valgui la pena viure al poble i perquè la gent no hagi de marxar”. Joan Reig va assegurar que “ens veurem pels carrers i us escoltaré per poder portar les vostres idees a l’Ajuntament”.

Pere Aragonès va aprofitar l’estada a Constantí per visitar la Societat El Casino i el Casal d’Entitats del poble, entre d’altres.

V.Tapias