.

.

TOTS 21


Foto de família de l'obra

Foto de família de l'obra

La representació de l’obra ‘3/4 de Circ’ que la companyia Ganyotes va oferir ahir diumenge al Casal de Perafort va aconseguir aplegar un bon nombre d’assistents. El públic no només va gaudir d’una interessant representació teatral sinó que, amb els dos euros que costava l’entrada, van col·laborar amb l’entitat Club Vaixell, la qual treballa per a la integració i normalització de les persones amb discapacitat psíquica.

L’obra representava la posada en escena d’un assaig i del muntatge d’un espectacle circense, i en la seva representació s’hi combinaven el teatre musical amb el circ. Una cinquantena de persones del grup de teatre Ganyotes van fer possible aquest espectacle que ja havia vist la llum, l’any 2013, al Teatre Metropol en el marc de la 3a edició de l’Eclèctic Festival.

El Club Vaixell i la Companyia Ganyotes

El Club Vaixell té una trajectòria de 40 anys a la ciutat de Tarragona i està especialitzat en desenvolupar activitats de lleure per a les persones amb discapacitat psíquica que s’hi reuneixen en el seu temps lliure.

La Companyia Ganyotes pertany a aquest Club i centra la seva activitat en fomentar la integració i normalització dels seus integrants a través del circ i del teatre. Per a la companyia, el circ estimula el desenvolupament de les persones i té particular eficàcia sobre aquells que es troben en risc d’exclusió social. Sota aquest precepte, doncs, aquest grup de teatre ha estat desenvolupant la seva activitat des de

fa 20 anys. Al llarg d’aquestes dues dècades, aquest grup de teatre ha ofert nombrosos espectacles, entre els quals hi ha la representació de ‘Els pastorets’, ‘Les quatre estacions de Vivaldi’ o fins i tot, una actuació conjunta amb Lluís Llach.