.

Aquest dissabte 22 de setembre el Nàstic estarà a la Rambla Nova per a celebrar amb els tarragonins i tarragonines les festes de Santa Tecla. Des de les 11 del matí hi haurà diferents activitats destinades a grans i petits, que culminaran amb una truitada popular a partir de les 13 hores.

En el tram de la Rambla Nova situat a l’alçada del monòlit dels 125 anys de l’entitat (davant el Teatre Tarragona) des de les 11 hores hi haurà un futbolí humà gegant perquè juguin petits i grans. A més, està prevista també la presència de jugadors del primer equip per a signar autògrafs i fotografiar-se amb els seguidors.

I a partir de les 13 hores, hi haurà la truitada popular per fer el vermut de la vigília de Santa Tecla. Des de primera hora del matí es prepararan dues truites gegants que se serviran al migdia fetes amb 600 ous gentilesa de Granja Prió, 80 quilos de patates i 10 quilos de ceba. Per dos euros tothom podrà fer la degustació d’un pintxo de truita i un got d’Estrella Damm. Els tiquets també es podran adquirir anticipadament dijous i divendres a les oficines del club o a la Botiga de l’Avinguda Catalunya.

A més, entre les persones que es facin fotografies durant l’acte i les pengin a les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) amb l’etiqueta #SantaTeclaGrana se sortejarà la tercera equipació del Nàstic amb la bandera de Tarragona.

L’acte, inclòs al programa d’actes de Santa Tecla, s’emmarca també en les accions “BBVA CX Junts Creixem!”, que serveix per apropar el Nàstic a les entitats o institucions i per a estar presents en els actes més destacats que es fan a la ciutat.