.

Els guanyadors amb les autoritats. Foto: Cedida

Els guanyadors amb les autoritats. Foto: Cedida

Els actuals campions d’Espanya de Ral·lis, Pepe López-Borja Rozada (Hyundai i20 N Rally2), han aconseguit la victòria en la setena prova puntuable per al Súper Campionat d’Espanya de Ral·lis, el 58 RallyRACC Catalunya – COSTA DAURADA, que ha tingut Salou com a epicentre. D’altra banda, els pilots RACC Sergi Pérez-Lorena Romero, han aconseguit el títol en la Peugeot 208 Rally Cup Ibérica, després de vèncer tant en aquest apartat com en la Beca RTS Spain, arrodonint així una magnífica temporada.
En el seu retorn al Súper Campionat després de diversos mesos absents d’aquest, Pepe López i Borja Rozada han aconseguit en el 58 RallyRACC la seva primera victòria de l’any en aquest certamen, amb el Hyundai i20 N Rally2 de Terra Training Motorsport. El duo s’ha situat líder en el primer tram de la segona jornada, posició que ja no han abandonat fins a la conclusió de la cursa, aquesta tarda en el Passeig Jaume I de Salou.
Els guanyadors de les tres últimes proves disputades, José Antonio ‘Cohete’ Suárez-Alberto Iglesias, han finalitzat en una excel·lent segona plaça amb l’Škoda Fabia RS Rally2 del Recalvi Team, un magnífic resultat de cara al campionat, perquè a més sumaven la màxima puntuació en el TC+. El podi l’han completat Jan Solans-Rodrigo Sanjuán, que es van mantenir en el tercer lloc durant la segona etapa amb el Hyundai i20 N Rally2 de l’equip Teo Martín Motorsport.

El president del RACCJosep Mateu, ha mostrat la seva satisfacció pel resultat del ral·li, del qual n’ha destacat la gran participació dels pilots catalans i una organització “impecable”, amb la intervenció i la implicació de molts agents, entre els quals hi ha els voluntaris, les forces de seguretat i els ajuntaments.

V.Tapias