.

Toni Tenorio, fent un selfie amb la candidatura i el públic

El candidat a l’alcaldia de Junts per Catalunya – Els Pallaresos, Pep Nolla, ha presentat aquest cap de setmana els cinc grans eixos del programa electoral de la formació durant un acte al Centre Jujol davant d’un centenar de persones. Durant el mateix acte, l’actual alcalde de la localitat ha revelat que el lema de la campanya serà #SeguimCompromesos i ha donat a conèixer els noms de tots els integrants de la llista per a les eleccions del proper 26 de maig.

La presentació, a la que també hi ha intervingut el cap local, Toni Tenorio, ha estat apadrinada pel Secretari Primer de la Mesa del Parlament, Eusebi Campdepadrós.

“Portem quatre anys de gestió municipal, des de l’alcaldia i diferents regidories. En aquest sentit, triar el lema no ha estat difícil, perquè després d’aquest temps mantenim la mateixa determinació, ganes i il·lusió de seguir treballant per a tots els veïns i veïnes del poble i fer que Els Pallaresos s’allunyi de l’estancament i mentalitat acomplexada que ens vam trobar fa quatre anys i es consolidi com un poble de referència a la comarca”, ha explicat Nolla sobre el motiu de l’eslògan de campanya.

D’altra banda, el candidat ha presentat el nom de les persones que l’acompanyaran en la cursa per revalidar l’alcaldia. Es tracta d’una llista que incorpora independents i associats “una candidatura formada per gent del poble de tota la vida i nouvinguts com jo mateix”, ha recordat Nolla, “professionals d’àmbits molt diversos com el dret l’enginyeria, l’educació, la igualtat o la cultura disposats a posar la seva experiència i coneixements al servei de tot el poble”, ha volgut destacar l’alcaldable.

Pep Nolla, durant la seva intervenció

Un programa basat en cinc grans eixos

Un dels punts forts de l’acte ha estat la presentació del programa electoral de la candidatura. “Es tracta d’un programa molt treballat, fruit de moltes reunions i d’escoltar les necessitats i propostes dels veîns i veïnes”, ha dit Nolla. Aquest programa es fonamenta bàsicament en cinc grans eixos:

Salut i qualitat de vida: “El benestar dels veïns i veïnes per sobre de tot”
Poble verd: “Compromesos amb la natura, avancem cap a un poble sostenible”
Cultura i acció social: “Compartim valors, estimem la nostra cultura”
Promoció econòmica, mobilitat i desenvolupament urbà: “Mirem el futur per seguir evolucionant”
Polítiques i regidoria d’igualtat: “Respectem-nos”

Per la seva banda, Eusebi Campdepadrós, padrí de la candidatura, ha recordat el context que marcarà les eleccions municipals “ens trobem en una situació de vulneració de drets, però seguim endavant. La lluita que s’està duent a terme a nivell internacional necessita que es recolzi des de l’interior del país, per això són tan importants aquestes eleccions municipals” i ha felicitat l’equip de Pep Nolla per la feina feta durant aquests darrers quatre
anys, “heu demostrat que seguiu compromesos amb el país, amb el municipi, els veïns i les persones”.

Així mateix, el cap local, Toni Tenorio, ha recordat “el caos administratiu” que es va trobar l’equip de govern quan va arribar a l’alcaldia el 2015. “Ens vam trobar un Consistori desmanegat, sense liquidesa ni pressupostària, ni econòmica ni monetària. Durant aquests quatre anys hem donat transparència al Consistori, visualització al municipi, amb importants millores urbanístiques, hem portat tranquil·litat en l’àmbit polític i estabilitat”,
ha afirmat el regidor d’Hisenda, Joventut i Esports dels Pallaresos.