.

Pep Nolla i el regidor i candidat Toni Tenorio, portant el pa beneït

El candiidat de Junts Per Catalunya – Els Pallaresos a les municipals i actual alcalde del municipi, Pep Nolla, ha explicat aquest cap de setmana les propostes culturals de la seva candidatura per dur endavant en els propers quatre anys.

En el marc d’un cap de setmana marcat per la 16a Trobada de Gegants dels Pallaresos i la festivitat de Sant Isidre, Nolla ha apostat per “potenciar amb mesures valentes el gran patrimoni cultural que tenim al nostre municipi i del qual tots ens hem de sentir molt orgullosos”.

Nolla considera que “Els Pallaresos encara pot explotar molt més tot el seu potencial cultural i turístic. Tenim una joia modernista, com és la Casa Bofarull de la família Manent – Segú que per ella mateixa és un focus d’atracció, però la nostra idea és recolzar la seva gran labor amb la creació i promoció d’una Ruta Jujoliana, que a més a més ens permeti enfortir els lligams amb municipis propers que també tenen l’empremta de l’arquitecte Jujol”.

D’altra banda, l’alcalde ha recordat que el sepulcre del deixeble d’Antoni Gaudí es troba al cementiri dels Pallaresos, “hi ha molta gent que no ho
sap, nosaltres volem dignificar el seu sepulcre i posar en valor el seu llegat al nostre poble”.

L’alcalde dels Pallaresos, que durant tot el cap de setmana ha participat a les activitats festives organitzades al municipi, té clar que una de les mesures per activar el teixit social i cultural del poble passa per “crear una fira d’entitats municipals, on participin totes les associacions i on aquestes tinguin l’oportunitat de donar-se a conèixer davant de la resta de veïns i veïnes i, d’aquesta manera, afavorir el creixement del teixit social”.

Durant la legislatura que està a punt de finalitzar, la construcció d’un centre mèdic i la Pista Poliesportiva han estat dos de les prioritats de l’Ajuntament. Amb aquests dos equipaments tan necessaris enllestits “ara és hora d’apostar per l’ampliació de la Biblioteca Mercè Rodoreda, que precisament es va posar en marxa coincidint amb el nostre inici de legislatura el 2015, i la creació d’un centre cultural que aculli exposicions, xerrades i que es converteixi en punt de trobada de totes les entitats municipals que necessiten un local per dur a terme les seves activitats culturals”, ha explicat l’alcalde i candidat de Junts Per Catalunya – Els Pallaresos.

D’altra banda, la intenció per als propers quatre anys és recolzar “de manera decidida la producció cultural local, per això tenim previst crear un festival de quilòmetre 0 que reuneixi artistes i músics locals i els permeti donar-se a conèixer”, ha destacat Nolla com a un dels reptes per als propers quatre anys.