.

Pedro Sánchez, avui a Tarragona. Foto: TAC12

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha visitat aquest matí per sorpresa la ciutat de Tarragona i s’ha fet selfies amb ciutadans que han mostrat la seva sorpresa en veure una vinguda que no estava anunciada.

El president del Govern central s’ha passejat per la plaça Corsini i el Mercat Central, plens de gent, i acompanyat de l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, i de membres de la candidatura socialista, encapçalada per Rosa Maria Ibarra, s’ha desplaçat fins al Balcó del Mediterrani. Ja des d’allà ha abandonat la ciutat.

Aquest mateix matí, la cap de llista del PSC per Tarragona, Rosa Maria Ibarra, ha demanat “la concentració del vot en la candidatura del PSC de Salvador Illa, única opció capaç d’obrir una nova etapa de progrés a Catalunya que tingui com a prioritat la millora dels serveis públics”.

La candidata socialista ha afegit que “després d’una dècada perduda, és l’hora de retrobar-nos amb la millor Catalunya, amb un país que ho té tot per ser una de les regions europees més pròsperes. I el mateix que val per Catalunya val per les comarques tarragonines. Ara bé, o guanya el PSC de Salvador Illa les eleccions diumenge amb la suficient claredat com per formar Govern, o tindrem més del que hem patit aquests darrers deu anys, és a dir, embolic i mala gestió.”


Altres notícies:


Ibarra ha explicat que el PSC tindrà la qualitat dels serveis públics que depenen de la Generalitat com a màxima prioritat. “Salvador Illa ja ha anunciat que les dues primeres mesures que prendrà com a president de la Generalitat serà signar un decret de mesures d’urgència per fer front a la sequera i dur a terme una auditoria dels serveis públics de la Generalitat per determinar on cal prioritzar també amb més urgència.”

Finalment, la cap de llista del PSC ha emfatitzat que “aquestes eleccions no van de qui queda tercer, quart, cinquè o sisè, van de saber qui pot governar i qui pot ser el proper president de la Generalitat. I tothom coincideix en què només hi ha una disjuntiva: o bé tenim un Govern de progrés liderat per Salvador Illa o bé tindrem més del mateix del que hem patit aquests darrers deu anys, és a dir, més poti-poti. No hi ha cap tercera via”, ha explicat.

Per la seva banda, el candidat socialista pel Baix PenedèsCristian Soriano, ha demanat “votar al PSC per girar pàgina d’una dècada que no ha portat la independència però si la decadència dels serveis públics, és una oportunitat històrica per canviar el rumb perquè en aquestes eleccions ens juguem el futur social d’una generació sencera”.  “És per això que després de deu anys de mals Governs ara cal recuperar un Govern eficaç, que torni a posar els serveis públics en l’epicentre de l’acció de Govern, i que doni una solució real als problemes reals dels catalans i catalanes a peu de carrer”, ha conclòs.

Satisfacció per la campanya

El PSC del Camp de Tarragona s’ha mostrat molt satisfet de la campanya que ha dut a terme aquests darrers 15 dies, on ha fet arribat el missatge socialista a totes les deu comarques de la demarcació i ha desenvolupat una campanya en positiu, amb propostes concretes, i amb el necessari respecte envers els seus adversaris polítics.

Aquestes són algunes de les imatges que ha deixat aquest darrer dia de campanya a Tarragona, amb Pedro Sánchez, Rosa Maria Ibarra, l’alcalde Rubén Viñuales, a més de diversos dirigents del PSC i del PSOE i de la totalitat de regidors socialistes a l’Ajuntament de Tarragona: