.

.

TOTS 21

Pau Ricomà dipositant el seu vot a la urna. Foto: Soraya Rodríguez

 

L’alcaldable de ERC, Pau Ricomà, s’ha apropat avui al seu col·legi electoral del Cèsar August per deixar el seu vot, que assegurava “tenia unes ganes ja que no m’aguantava”. Acompanyat de la seva dona i els seus dos nets ha dipositat el sobre amb optimisme i il·lusió: “Votem per un canvi molt important jo crec que avui es un dia de moltíssima esperança, avui fa un dia esplèndid de sol i jo crec que això és una metàfora del que passarà a la ciutat”. D’aquesta manera Ricomà animava la gent a votar “amb el cap evidentment, però també amb el cor”.

Pau ha fet incís en que “no tinguin por de votar allò que li ve de gust de votar” ja que “avui hem pogut votar”, comenta. “Avui s’obre una nova època per la ciutat que és d’absoluta esperança i de que la gent sigui la protagonista del futur d’aquest ciutat”, afegeix.

Pau Ricomà posa tota la fe en les persones que decideixen aquest futur: “la gent no s’equivoca, el que surti als resultats l’haurem de respectar i haurem de veure com ens entenem”, referint-se amb els altres partits. Pau aposta pel “diàleg entre els altres grups, tan sigui si guanyem com si no”. Ricomà assegura que en el cas de no ser escollit alcalde de Tarragona es posarà a “disposició del que mani per fer la ciutat que volem fer en la mesura que puguem. Evidentment qui mana és qui té instruments de canvi, que té eines per portar a terme les polítiques que vol portar i és el que ens agradaria”.

Soraya Rodríguez Barrios