TOTS 21

Pensant en els més petits, cada jornada el "Hivernacle de la Botànica Oculta" acollirà 3 tallers de pocions i conjurs amb herbes aromàtiques

Pensant en els més petits, cada jornada el «Hivernacle de la Botànica Oculta» acollirà 3 tallers de pocions i conjurs amb herbes aromàtiques

A partir de divendres dia 11 d’octubre, el Parc Samà de Cambrils transformarà la seva proposta de Halloween per adaptar-la a la personalitat del parc: Prenent com a referència el moment històric de construcció del parc a la fi del segle XIX, les experiències de Dark Samà s’ambientaran en l’època victoriana. Hi haurà 3 passatges del terror i una zona de tallers tots ells ambientats en personatges i llocs icònics de l’època.

A diferència de l’any passat, enguany s’ha apostat per un horari exclusivament diürn (fins les 20h). Per només 7 euros més (preu total adult 17 € incloent entrada al parc i accés als passatges / 13 € per nens i sèniors), els visitants podran gaudir la visita al parc i accés il·limitat a les activitats de Dark Samà, totes indoor i situades en edificis singulars com l’hivernacle, els estables, el celler o un antic magatzem. Dark Samà es podrà gaudir a partir del 11 d’octubre durant 16 dies fins al 10 de novembre (tots els divendres, dissabtes i diumenges, inclòs el dijous 31 d’octubre, vigília de Tots Sants).

El terror victorià s’instal·la en el Parc Samà

• Jack l’Esbudellador ressuscita al Parc Samà

Passatge de realitat virtual. Un passatge interior que representa els estrets i tenebrosos carrers de Whitechapel a Londres. Amb l’ajuda d’unes ulleres de realitat virtual, el visitant podrà submergir-se en els carrers nocturns plens de boira on Jack l’Esbudellador pot estar amagat darrere de qualsevol cantonada. (Només per a majors de 14 anys).

• Terror Victorià

Les antigues cavallerisses del parc es transformen en un infaust passatge ple de tenebrosos personatges victorians, representats per actors que oferiran una experiència diferent en cada visita. El trajecte portarà al visitant a través de cel·les, foscos racons i un particular saló de ball … (només per a majors de 12 anys).

• El Celler del professor Abraham Van Helsing

El professor convida els visitants al seu celler, on s’allotgen les víctimes dels vampirs, totes elles dones de l’aristocràcia que intentaran que ningú surti sense patir la transformació. Aquest és el segon passatge amb actors de Dark Samà i totalment ambientat en l’època i luxes victorians (només per a majors de 12 anys).

• L’hivernacle de botànica oculta

Un singular matrimoni de botànics alemanys s’ha traslladat a l’hivernacle del Parc Samà i entre les més de 60 espècies de plantes tropicals han instal·lat el seu peculiar laboratori de conjurs i encanteris. Cada dia es faran 3 tallers per als més petits: olis d’herbes per ungir espelmes per fer màgia, l’hort de plantes solanàcies com la mandràgora, i el laboratori d’arrels i plantes per fer conjurs i encanteris. (Per a nens de 7 a 12 anys).